GENERAL JE LJUT Glavaš poludio zbog MORH-ovih pisama: ‘Nećemo ratovati za njihove guzice, neka šalju svoje posinke’

21.03.2023. 07:02:00

Oko desetak tisuća hrvatskih građana do kraja svibnja mora se javiti u Područne urede za poslove obrane. Naime, na kućne adrese im iz MORH-a polako stižu pozivi za određivanje ratnog rasporeda. Logično, među Hrvatima zavladala je panika.

Iz MORH-a smiruju situaciju i objašnjavaju kako se radi o redovnim aktivnostima vezanim za pričuvni sastav Oružanih snaga RH.

“Razvrstani pričuvnici pozivaju se u Područne urede za poslove obrane kako bi im se priopćio raspored radi popune pričuvnih postrojbi Oružanih snaga RH. Većina pozvanih nalazi se na rasporedu u pričuvnim postrojbama Oružanih snaga Republike Hrvatske, ali im raspored nije mogao biti priopćen tijekom 2020., 2021. i 2022. godine zbog pandemije COVID-19”, objasnili su u odgovoru.

Na pozive se osvrnuo i Branimir Glavaš, bivši general HV-a.

“MORH kaže da upućuju 10.000 poziva za pričuvu HV-a. Ne odazivajte se na pozive, mogu vam staviti ‘soli na rep’. Nećemo ratovati za njihove guzice i tuđe interese.

Neka na front šalju svoje sinove i posinke”, kratko je poručio na svom Facebooku.

Izvor: dnevno.hr/Foto:fah

Izvorni autor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.