General Sačić razočaran rezultatima: ‘Bio sam uvjeren da ću preći prag, ali narod je rekao svoje’

18.04.2024. 12:38:00

LOŠE PROŠAO

Hrvatski general Željko Sačić kao član Hrvatskih suverenista koji su se na ovim izborima pojavili u koaliciji sa MOST-om, ne skriva razočarenje anketnim predviđanjima koja su se i potvrdila izlaskom prvih rezultata:

“Kao kandidat liste broj 10, nisam prošao prag i naravno da sam nezadovoljan jer to zaista nisam očekivao. Nekako, bio sam uvjeren da ću prijeći taj prag od pet posto glasova birača, ali evo… Narod je rekao svoje”.

Sačić je svejedno iskoristio priliku da već sada čestita svima onima koji su zabilježili dobre rezultate: “Kolege iz HDZ-a su dobili začuđujuće dobre rezultate, Domovinski pokret također i ja im čestitam na tome.”

‘Svoj posao u Saboru sam obavljao savjesno’

Umirovljeni general HV-a je u svom slučaju očekivao više: “Svoj posao saborskog zastupnika radio sam uistinu savjesno, bio vrlo angažiran i bavio se značajnim temama. No, ponavljam… Riječ naroda je zadnja”.

Sačić je prethodno tijekom kampanje tvrdio kako ih “mediji stalno pumpaju sukobima i negativnostima”, no kako je tvrdio, “osjećao je da je u našem narodu ostalo još puno dobrote”, te se iskreno, kao saborski zastupnik – tome radovao. No, prvi su rezultati pokazali da je bio u krivu, ali kako sam kaže – to je vojnički podnio.

Izvor: Dnevno.hr/Foto:arhiva/PDN/HS

Izvorni autor: PDN/Dnevno.hr/Snježana Vučković

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.