General Željko Sačić: “Presramotno i preužasno za sve nas, normalne ljude, a na korist izdajnika, petokolonaša i neprijatelja Hrvata”!!!

03.11.2019. 13:36:00

Nakon što je priopćeno da je u tijeku snimanje filma „Dara iz Jasenovca“, čije snimanje financiraju Vlada Srbije i Filmski centar Srbije (FCS), a koji bi trebao bi biti završen do kraja godine, te premijera u svibanju 2020. godine, na 75. obljetnicu oslobađanja logora u Jasenovcu, režiser filma Predrag Antonijević ustvrdio da u filmu nema glumaca iz Hrvatske, nije da nažalost nema hrabrih hrvatskih glumca koji bi igrali u njegovom filmu jer je u Hrvatskoj Jasenovac „tabu tema“, te da bi „sigurno imali problema“ kad bi glumili, te da je u Hrvatskoj „iz nekog čudnog razloga došlo do poplave ljubavi prema NDH“, munjevito je odgovorio general Željko Sačić.

Eto… Tako to rade četnički profesionalci,obavještajci i protuobavještajci.zaduženi za strateške specijalne operacije. .uz pomoć ,vođenje i nadzor EU Vučičeve Srbije..SANU…i dr…( Kojeg i Kolinda i Brkić..obožavaju i proglašavaju starim hrvatskim prijateljem..vuku u EU..)…

Dakle,sprema se velikosrpski ..protuhrvatski mega spektakl( tipa Zafranoviča) …koji će nakon 50 godišnje kolektivne krivnje u SFRJ. .i sramotno klevetničkog Novakovog ..”Magnum crimena”…sada dodatno zacementirati ,užasnu,klevetničku tezu o ” genocidnosti Hrvata”…I to,samo zbog neshvatljive gluposti,nesposobnosti i izdaje tzv. naše ,detuđmanizirane diplomacije i državnih tijela,…koji su to dozvolili i dozvoljavaju……

Unatoč ranih devedesetih, Vukovara, Škabrnje, 149 masovnih grobnica za žrtve četničkih i “JNA ” krvoloka..100 preoranih katoličkih groblja, 600 srušenih crkava i bogomolja, 400 pobijene djece, 500 000 prognanika i izbjeglica, tisuća i tisuća silovanih i masakriranih..35 000 logoraša..enormne materijalne ratne štete….abolicije četnika. ..više presuda Međunarodnih sudova ….i, na kraju, unatoč ratno pobjedničke “Oluje”.

Presramotno i preužasno za sve nas, normalne ljude, a na korist izdajnika, petokolonaša i neprijatelja Hrvata!!!

Izvor: nacionalno.hr/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.