Glasnović – Hoće li ‘demokrat’ i veliki borac za ljudska prava Ivo Josipović zapaliti svijeću za ubijene?

07.02.2021. 13:00:00

Hoće li ‘demokrat’ i veliki borac za ljudska prava, bivši el presidente Ivo Josipović, danas na 76. obljetnicu jugokomunističkog zločina nad hercegovačkim franjevcima otići zapaliti svijeću za ubijene, pita se Željko Glasnović?

Neojugoslavenskog ‘beglerbega’ Josipovića, kao i njegovog prethodnika, nepopravljivog prevrtljivca, ‘tovariša’ Mesića, ustoličili su isti mentalni Jugoslaveni.

Kakvo poniženje za mladu Hrvatsku državu! 1,3 milijuna hrvatina je glasalo za Josipovića, a 1,4 milijuna za Mesića u dva navrata. Tko god glasa za izdajnike, korumpirane političare i moralne nakaze on nije žrtva ovog sustava nego izravni sudionik, ustvrdio je Glasnović.

S takvim karakterima se ne ulazi u raspravu jer njihove tvrdnje nikada ne sadrže istinu, nemaju ni uporišta ni argumenata, samo laž, manipulaciju i obmanu. Za njih postoji samo jedna taktika, ona Isusova – Umukni i iziđi (Lk 4,35) komentirao je Željko Glasnović.

Hoće li 'demokrat' i veliki borac za ljudska prava, bivši el presidente Ivo Josipović, danas na 76. obljetnicu...

Objavljuje Željko GlasnovićNedjelja, 7. veljače 2021.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:kamenjar

Izvorni autor: Željko Glasnović/FB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.