Glasnović kod Husine jame – Partizansko-četničke horde počinile su aristocid nad Hrvatima

25.09.2019. 08:21:00

Evo nas između Livna i Sinja iznad Husine jame gdje je 1944. godine bačeno stotine Hrvatskih domoljuba iz Vrlike, Sinja, Livna.., čime su partizansko-četničke horde počinile aristocid nad Hrvatima tog kraja.

Ako su počinitelji tako ponosni na svoja djela, zašto su zatrpali svoje žrtve tisućama tona otpada kako bi ih sakrili. Primjerice, u Husinoj jami, sav otpad iz sinjske “Dalmatinke” završio je na jami, zajedno sa životinjskim otpadom.

Potomci tih sotonskih hordi 90-tih su ponovo izvršili agresiju na Hrvatski narod. Da Hrvatski branitelji nisu stali u obranu Hrvatske, Husina jama bi vjerojatno bila ponovo punjena s Hrvatskim pučanstvom.

Ali ne samo Husina nego i ostale jame širom Hrvatske, Slovenije i BiH, u koje je Hrvatsko pučanstvo bez suđenja nakon masovnih ubojstava bačeno ili živo zakopano.

Nažalost, ovaj narod malo zna, prelako vjeruje i brzo zaboravlja. Zahvaljujući tim osobinama, umreženi komunistički kadrovi i nasljednici izvršitelja ovih zločina preuzeli su vlast u RH, kazao je Željko Glasnović.

Prema dosadašnjim saznanjima u jamu koja je bila duboka 200 metara ubačeno je oko 500 do 1500 osoba s područja Cetinskog i Livanjskog kraja.

Izvor: Priznajem.hr/PDN

Izvorni autor: Željko Glasnović/FB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.