Glasnović: Na koji to način mali Tomica misli voditi grad Zagreb ako se boji sugrađana

27.05.2021. 09:58:00

Policijska zaštita da ga štiti od građana kojima sutra misli biti gradonačelnik je najveći paradoks ovih izbora.

Postavlja se pitanje, na koji to način mali Tomica misli voditi grad Zagreb ako se boji vlastitih sugrađana pa mu treba policijska zaštita?

Da li je njegova vladavina iskonstruirana po uzoru na mentalni sklop Kim Jong-una velikog vođe i predsjednika Centralnog komiteta Radničke partije Sjeverne Koreje ili možda želi među narod ponovno uspostaviti komunistički režim druga Tita pa se boji reakcije naroda?

Kakav strah može imati bilo koji čovjek ako želi samo najbolje svom gradu i njegovim građanima? Ili Tomek pionir možda misli biti gradonačelnik samo ljevičarima i LGBT zajednici a od ostalog se naroda skrivati?

Tomice, mi ne bacamo ljude u jame, ne likvidiramo ih zbog izgovorenih rijeci, ne ubijamo ih zbog vjerskih svjetonazora, ideologije ili domoljublja kao tvoj idol kojeg slaviš po zagrebačkim trgovima. Ne zatvaramo ih, ne mučimo i ne iživljavamo se nad njima.

Mi smo hrvati katolici i ipak smo humaniji od toga, mi te ‘likvidiramo’ običnom olovkom i papirom. Ne boj se, samo uredno posloži svoju zastavicu s krvavom petokrakicom, svoj radio s partizanskim pjesmama, svoj komunistički program i svoje kvazi udruge u podrum. Nakon 30.05. neće ti više trebati, obećajem, napisao je general Željko Glasnović na Facebooku.

P.S. Dok sam bio u Saboru dobivao sam minimalno tri prijetnje tjedno, nikad nijednu nisam prijavio a još manje se žalio, jer u svojoj Domovini dok god govorim istinu nemam se koga bojati.

Danas, kad vise nisam u saboru i nemam nikakav utjecaj na politički život opet sam prijetnja nacionalnoj sigurnosti i Dubokoj državi. Bio sam na informativnom razgovoru u SVAKOJ policijskoj postaji u gradu Zagrebu, od Bregane do Černomerca, dok u isto vrijeme nasljednici tvog idola krvavog bravara šetaju slobodni državom. Pitanje je po čijem nalogu mi SOA i danas nezakonito prisluškuje telefon?

Željko Glasnović

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:kamenjar/screenshot

Izvorni autor: Željko Glasnović/Kamenjar.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.