GLAVAŠEVIĆ ODBIJEN! Tražio da se od naknada za hrvatske branitelje iz Domovinskog rata novac preusmjeri za sanaciju štete od potresa

17.06.2021. 16:44:00

AMANDMAN NA REBALANS

Danas su se u Saboru iznosili amandmani na rebalans proračuna koje su vladajući redom odbijali.

Među onima koji su naišli na odbijenicu bio je i Bojan Glavašević koji je tražio veća sredstva za sanaciju šteta od potresa.

“Predloženo povećanje nije potrebno s obzirom da su planirana sredstva na temelju trenutne analize stanja i projekcija poslova do kraja godine dostatna“, obrazložio je državni tajnik u Ministarstvu prostornog uređenja i graditeljstva Željko Uhlir.

Kome bi to Glavašević uzeo novac?

No, zanimljivo je kome bi to Glavašević “uzeo” novac koji bi se prelio za sanaciju štete.

Među ostalim, naveo je da bi se to moglo ostvariti na račun nabave oklopnog borbenog vozila, potpore Hrvatskom katoličkom sveučilištu te naknada za hrvatske branitelje iz Domovinskog rata.

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Izvorni autor: Daniel Radman/Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.