Glavni čovjek La Lige žestoko napao PSG: ‘Ovo je uvreda nogometu, a taj čovjek je opasan kao Superliga‘

22.05.2022. 15:18:00

Francuski napadač će ostati u PSG, a za to će dobiti nevjerojatno velik novac.
 
  

Klyian Mbappe ostaje u PSG-u. Još uvijek nije službeno objavljeno kako će 23-godišnji francuski napadač ostati u klubu u koji je došao 2017., ali svi relevantni svjetski mediji danas su prenijeli vijest kako su igrač i klub postigli dogovor o ostanku.

Po tom dogovoru Mbappe će potpisati trogodišnji ugovor po kojem će dobiti godišnju plaću od 50 milijuna eura, a PSG će nogometašu dati i nevjerojatni iznos samo na ime bonusa za potpis ugovora. Ovisno o izvoru, taj bonus će iznositi 100 ili čak 150 milijuna eura.

Ovaj dogovor komentirao je i Javier Tebas, glavni čovjek španjolske La Lige, koji je ljut zbog činjenice da je ovakav dogovor moguć.

"Uvreda je nogometu ovo što PSG radi s obnovom Mbappeovog ugovora za veliki novac dok su prijavili gubitak od 700 milijuna eura i dok troši 600 milijuna eura samo na plaće. Al-Khelaifi je opasan za nogomet koliko i Superliga", komentirao je Tebas.

Izvor: sportske.hr/Foto: Afp

Izvorni autor: SN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.