Gordan Jandroković pozitivan na koronu; ima blage simptome

02.10.2020. 20:07:00

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković pozitivan je na koronavirus, izvijestili su večeras iz Sabora

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković koji je u samoizolaciji, testirao se danas te je u večernjim satima dobio pozitivan nalaz na koronavirus.

Ima blage simptome, osjeća se dobro i kod kuće je, stoji u priopćenju poslanom večeras iz Hrvatskog sabora.

Podsjetimo, Jandroković je prije dva dana završio u samoizolaciji, a ona je određena za još neke saborske dužnosnike

Jandroković je bio u kontaktu s predstojnikom svog ureda koji je pozitivan na koronavirus.

'Budući da je predsjednik Sabora Jandroković bio u kontaktu s predstojnikom Ureda dan ranije, epidemiolozi su mu odredili dvotjednu samoizolaciju. Predsjednik Hrvatskoga sabora nema simptome bolesti, a u vrijeme njegova izostanka sjednicama će predsjedati potpredsjednici Sabora .Isto tako sve ostale aktivnosti iz djelokruga rada predsjednika Sabora odvijat će se redovno', poručuju iz Ureda predsjednika Sabora.

U Saboru su nam potvrdili da se predstojnik Jandrokovićevog ureda jučer testirao te da je danas stigao rezultat testa. Samoizolacija je osim Jandrokoviću određena za još četiri djelatnika njegovog ureda, potpredsjednika Sabora Željka Reinera te tajnika Sabora Davora Orlovića.

Izvor: tportal.hr/Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Izvorni autor: V. P. P.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.