GOSPOĐA S UVIJAČIMA ČUPALA KABLOVE NA SKUPU ‘DESNE LIGE’: ‘Htjela je skinuti HOS zastavu i vikala je ‘ustaše’, a onda je došla i policija’

15.06.2020. 15:02:00

Neovisni za Hrvatsku (NHR), Hrvatska stranka prava (HSP) i Generacija obnove (GO) potpisali su u srijedu koalicijski sporazum, predstavili političku platformu pod nazivom “Desna liga” te započeli sa svojom kampanjom diljem Lijepe naše.

Jučerašnje mjesto okupljanja i promocije Desne Lige održano je u Dugom Selu, no pojavom starije gospođe s uvijačima u kosi, predizborna promidžba krenula je nizbrdo.

Dnevno

Gospođa je, naime, vrlo odlučno željela počupati kablove razglasa i time onemogućiti govor na skupu.

Pozvali liječnike i policiju

“Gospođa je stanar zgrade ispred koje se održavao skup.Uglavnom je verbalno uz uzvike ‘ustaše’ napala grupu oko razglasa te počela čupati kablove i htjela je skinuti zastavu HOS-a sa jarbola, a onda je intervenirala policija koja je bila na osiguranju skupa da bi i njih verbalno napala. Pozvana je liječnička služba. Što se naknadno događalo nije mi poznato, jer je dotična gospođa u međuvremenu otišla u stan.Policija je, koliko mi je poznato, napisala prekršajnu prijavu”, kazao je naš izvor koji je bio prisutan na samom skupu i koji je incident ovjekoviječio fotografijama.

Dnevno

Od drugog, pak, izvora doznajemo da je gospođa koja je izazvala incident od prije poznata Dugoselcima, te da joj ovaj incident ne zamjeraju jer, kako kaže, njezin je slučaj za liječnika, a ne policiju.

Dnevno

Izvor: Dnevno.hr/Foto:Dnevno.hr

Izvorni autor: Snježana Vučković

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.