Gospodine Matijević, prestanite s igrokazom u režiji Peđe Grbina!

29.10.2021. 13:47:00

Ono što je prije nekoliko dana predsjednik SDP-a Peđa Grbin najavio to se danas i dogodilo. Splitski SDP ostao je u koalicijskoj većini u gradskom vijeću grada Splita te time (p)ostao prava i nedvojbena potpora gradonačelniku Ivici Puljku. Sramotni igrokazi koje izvode posljednjih mjeseci predstavljaju manipuliranje građanima Splita, ali i nedoraslo ponašanje za ozbiljnu politiku. Kada ti gradonačelnik kaže da tvoja stranka zapravo ne postoji i da ne želi suradnju s tobom, a ti njemu da je lažov koji na funkciji gradonačelnika radi nedozvoljene radnje te da nema podršku tvoje stranke onda bi nakon svega izgovorenog bilo korektno podvući crtu.

Vrijeđanje i najoštrije prozivke gradonačelnika Puljka od strane splitskog SDP-a u određenim trenucima prevršili su svaku mjeru, čak i u političkoj utakmici.

Poštovani vijećnici SDP-a gospodo Kotur i Matijević, prestanite biti nesvrstani kao vaš politički uzor i pokažite barem minimalnu dozu političke korektnosti i odgovornog ponašanja. Još jednom se konzultirajte s predsjednikom stranke i dogovorite se jeste li dio gradske vlasti ili konstruktivna oporba. Sudeći po vašim dosadašnjim potezima i ponašanju očito ste oporbeni dio programske koalicije ma što god to značilo u vašem političkom djelovanju. Vaše ponašanje prema gospodinu Puljku je krajnje nekorektno i bezobrazno prema njemu kao gradonačelniku, ali i kao čovjeku te je zapravo neobjašnjivo zbog čega gradonačelnik dozvoljava odnosno odobrava to što mu činite. Preostaje izvući zaključak da je to sve dio nekih i nečijih planova u kojima je jedini cilj zadržati vlast pod svaku cijenu.

 

HSP Split

Marijo Popović

Izvorni autor: Marijo Popović/HSP Split/Foto:Igor Jakšić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.