Gosti iz Hrvatske na četničkom derneku u Srbiji?!

12.08.2021. 16:10:00

Putem facebooka Velimir Bujanec podijelio je objavu u kojoj navodi da se na Ravnoj Gori u Srbiji okupilo mnoštvo sljedbenika Draže Mihaljovića, a da su među njegovim simpatizerima bile i osobe iz Hrvatske, te svoje navode potkrepljuje sa tri fotografije. 
Objavu Vam prenosimo u cijelosti:  
"Na Ravnoj Gori, u Srbiji, svake se godine tradicionalno okuplja mnoštvo sljedbenika Draže Mihailovića. Da tamo dolaze i njegovi simpatizeri iz Hrvatske - nije nikakva tajna, a sada imamo i dokaz!
Registracijske pločice iz Siska otkrivaju da je među četnicima i jedan bivši pripadnik tzv. Vojske 'RSK', koji svake godine odlazi na ravnogorski dernek i uredno se vraća u Hrvatsku.
Neki će ga na fotografijama i prepoznati; živi u okolici Siska, a što se registracijskih brojeva tiče - morali smo ih zamutiti, paradoksalno, zbog “zaštite osobnih podataka“…
Kompletni sadržaj registracijskih pločica poznat je redakciji Bujice i spremni smo ga ustupiti hrvatskom redarstvu, ukoliko smatraju da je ovako nešto protuzakonito i predstavlja ugražavanje ustavno-pravnog poretka Republike Hrvatske."
Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, brada i na otvorenom
Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi, ljudi stoje i na otvorenom
Može biti slika sljedećeg: na otvorenom
Foto: Facebook

Izvor: Velimir Bujanec - fb/Foto:Facebook

Izvorni autor: Velimir Bujenec

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.