GOSTI “IZ REGIONA” ZGROŽENI: “U baru na plaži pustili su Čavoglave! Mogli su i “Jasenovac i Gradišku staru”, jedva čekam da odem iz Hrvatske!”

07.08.2020. 13:48:00

Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, diljem Hrvatske se izvjese zastave i puštaju se domoljubne pjesme. No nekim gostima “iz regiona” to baš ne sjeda najbolje.

Bild.ba prenio je priču o državljaninu BiH Bobanu Mrđi koji sa suprugom 12 dana boravi na Braču, a koji kaže da je u baru Auro na plaži Zlatni rat doživio neugodnu situaciju kada je čuo da se pušta pjesma Marka Perkovića Thompsona “Čavoglave”.

“Već 12 dana sam gost hotela Elaphusa u Bolu na Braču, gdje ću kao turist potrošiti gotovo 4000 eura. Mjesto je odlično, osoblje u hotelu ljubazno, hotel uredan, hrana dobra. Međutim, danas, zadnji dan boravka na Bolu, doživim, za mene, neugodnu situaciju. U baru Auro na plaži Zlatni rat puštali su Thompsonovu pjesmu ‘Čavoglave’”,  ispričao je za Nezavisne Mrđa.

Mrđa je dodao da su i ostali gosti spomenutog bara ostali u čudu kada su čuli pjesmu.

“Jučer je bio Dan pobjede. Svaka čast, čestitam, voli svoje – poštuj tuđe, ali na ovako europski i svjetski poznatom turističkom mjestu da se pušta ovakva pjesma – nema smisla. U lokalu je u tom trenutku bilo 300-400 ljudi, većinom Hrvata, ali i stranaca, Srba na primjer”,  dodaje Mrđa.

Istaknuo je da u hotelu u kojem borave on i supruga, ali i u cijelom Bolu, ima dosta turista koji su srpske nacionalnosti te da je primijetio dosta srpskih automobilskih tablica.

“Mogli su još i ‘Jasenovac’ pustiti. Nakon 12 dana boravka na Bolu mislio sam da su svi dobrodošli, ali očito nije tako. Sad jedva čekam da odem iz Hrvatske i da se ne vratim više, a svakog ljeta sam tu, ali dosad nije bilo ovakvih situacija”,  zaključio je.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.