Gotova istraga u Vukovaru: Sve grafite 'Srbija' ispisivali dječaci

24.03.2021. 12:44:00

Neprimjerni grafiti ispisani lak sprejom osvanuli su 19. ožujka na više lokacija u Slavonskoj ulici. Uglavnom su to bili natpisi 'Srbija', četiri slova 'S' i nejasno šaranje po kućama, autima i garažama

Neprimjerne grafite u vukovarskom Borovu naselju ispisala su djeca,  priopćila je u srijedu vukovarsko-srijemska policija dodajući da su o tome obavijestili Općinsko državno odvjetništvu u Vukovaru.

Iz policije navode kako su vukovarski policajci dovršili kriminalističko istraživanje oštećenja fasade obiteljske kuće 22-godišnjaka u Slavonskoj ulici u vukovarskoj gradskoj četvrti Borovo naselje, kao i njegovog osobnog automobila vukovarskih registracijskih oznaka, a koje je taj Vukovarac policiji prijavio 19. ožujka.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je za navedena oštećenja ispisivanjem neprimjerenih grafita lak sprejom odgovorno dvoje djece, navode iz policije.

Neprimjerni grafiti ispisani lak sprejom osvanuli su 19. ožujka na više lokacija u Slavonskoj ulici u Vukovaru. Uglavnom se radilo o natpisima na ćilirici kao što su 'Srbija', četiri slova S, ali i nejasnom šaranju po obiteljskim kućama, automobilima i garažama.

Istoga dana, policija je u vukovarskoj gradskoj četvrti Olajnica zatekla dvojicu 15-godišnjaka kako ispisuju grafite te su privedeni i protiv njih je podignuta kaznena prijava.

Izvor: 24sata/ Foto: 24sata

Izvorni autor: HINA/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.