Građani ukazali na apsurd: Bez COVID potvrde može se u trgovački centar, ali na kiosk Pošte u njemu – ne

05.12.2021. 14:42:00

Jedan od apsurda nedavno uvedene obveze digitalnih Covid potvrda prilikom dolaska u sve javne ustanove i tvrtke najbolje se vidi na primjeru kioska Hrvatske pošte koji rade u sklopu velikih trgovačkih centara.

Na to su ukazali čitatelji portala Danica. Dakle, u trgovački centar u Koprivnici može se ući bez pokazivanja Covid potvrde, što znači da se centrom možete kretati do mile volje bez obzira jeste li cijepljeni, odnosno preboljeli ili niste. No, ako želite nešto obaviti na kiosku Pošte koji se nalazi unutar centra – ne može.

Tamo zaposlenici Pošte imaju obvezu tražiti vas Covid potvrdu. Bez nje nećete moći obaviti to po što ste došli: poslati ili podići pošiljku, prenosi RTL.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:Bug.hr

Izvorni autor: Priznajem.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.