Gradnja brze ceste prema Bjelovaru počinje idući četvrtak, koprivnički krak izvisio

24.09.2022. 11:22:00

Gradnja brze ceste počinje prije kraja ovog mjeseca, ali ne prema Koprivnici, nego prema Bjelovaru.

Iako je postojao dogovor da će Vlada graditi kilometar za kilometra istovremeno prema oba grada, čini se da će prometnicu prema središtu bjelovarske županije graditi brže.

Kako prenosi Klikni.hr, Bjelovarčani bi za rođendan svoga grada, koji će obilježiti idućeg četvrtka, 29. rujna, mogli dobiti rođendanski poklon za pamćenje. Sve je spremno za početak izgradnje posljednje dionice brze ceste od Zagreba do Bjelovara. Tu je informaciju za spomenuti portal potvrdio i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak.


Ovim početkom radova obistinjuje se strah stanovnika Koprivničko-križevačke  županije prema kojem Bjelovar preuzima primat u gradnji svog dijela podravskog ipsilona. Jer, kako doznaje Glas Podravine i Prigorja, gradnja našeg kraka prometnice neće početi istovremeno kad i onog prema Bjelovaru.

Od izvora bliskog izvođaču radova Kamgradu, doznali smo kako u ovom trenutku nemaju dovoljno kapaciteta da bi otvorili oba gradilišta istovremeno, stoga  postoji vjerojatnost da se gradilište brze ceste od Križevaca prema Kloštru Vojakovačkom uopće ne otvori ove godine, nego tek tijekom 2023..

Izvor: Glas Podravine/Foto: Pixell

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.