Gradonačelniče Opara, sankcionirajte odgovorne za Marjan!

16.04.2020. 19:00:00

Ponukani najnovijim besramnim potezima gradonačelnika Splita Andre Krstulovića Opare vezanim uz odobravanje novih zapošljavanja dužni smo reagirati. Naime, kada govorimo o temi Park šume Marjan kao da smo zaboravili što se, ne tako davno, dogodilo s tim biserom odnosno plućima našega grada. Tisuće stabala napao je i uništio potkornjak i na taj način promijenio izgled Marjana. Da se svih prijašnjih godina više računa vodilo o stanju stabala i brizi za održavanje i očuvanje prirodnih bogatstava na Marjanu, a manje o  političkim igrama, trgovinama i manipulacijama, onda zasigurno do takve katastrofe ne bi došlo.

Nažalost, tu smo gdje jesmo i vrijeme ne možemo vratiti, međutim možemo se ponašati odgovorno i odlučno. Svi oni koji imaju bilo kakvu krivnju za sudjelovanje u zločinu uništenja najljepšeg dijela našega grada trebaju odgovarati. Gradonačelniče Opara, umjesto pokazivanja Vaših šerifovskih manira mnogo bi korisnije bilo da učinite što je u Vašoj moći kako bi svi oni koji su odgovorni za sadašnje stanje park šume Marjan bili sankcionirani, a ne da i dalje budu na teret gradskog proračuna.

 

HSP Split

Izvorni autor: HSP Split

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.