Hamed Bangoura udario po možemovcima i Tomaševiću: Neće im biti dobro kad vide što im je poručio

20.09.2023. 11:18:00

BEZ DLAKE NA JEZIKU

Aktivist, modni agent i nekadašnji TV voditelj Hamed Bangoura duže vrijeme ne komentira javno politička i ina zbivanja u Hrvatskoj, ali uoči gostovanja zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića u emisiji ‘Nedjeljom u 2‘, najavio je da će to uskoro promijeniti, prenosi Dnevno.hr.

“Najveća politička prevara od samostalnosti Hrvatske. Sad se trenutno odmaram, ali ću se pozabaviti tom aktivističkom bagrom iz birtije, vrlo brzo”, poručio je Hamed ispod profila emisije na društvenoj mreži, potom se oglasio i na svom Facebook profilu kako bi se zahvalio svima na rođendanskim čestitkama, ali i poslao još poruku.

“Lijepo je probuditi se i ranom zorom vidjeti da te velika većina ljudi poštuje kada je već tijekom noći odvojila svoje vrijeme da ti čestita rođendan”, započeo je Bangoura.

“Lijepo je vidjeti i da se brinu za tvoje zdravlje, jer im eto fale tvoje objave na društvenim mrežama. Hvala vam svima na čestitkama i brizi. Dobro sam, a trenutno ne dijelim svoja razmišljanja, jer sam istini za volju sve odavno napisao i nažalost predvidio. Ne treba se ponavljati. Na mojoj je vremenskoj crti sve već davno napisano i opisano”, poručio je i zaključio.

“Kada dođe vrijeme opet ćemo se čitati, a do tada mi ostanite u zdravlju i sreći. Nemojte dozvoliti da vam oduzmu ono malo zdravog razuma što vam je ostalo. Sve će biti dobro i sve će doći na svoje. Samo da nam je svima sreće, zdravlja i ljubavi. Još jednom hvala svima na čestitkama, a ja idem uživati u ljubavi svojih kćeri dok još nisu otišle svaka svojim putem.”

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Foto:netokracija.com

Izvorni autor: PDN/Dnevno.hr/T.Š.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.