HASANBEGOVIĆ SPREMA POTRES NA SCENI! Odluka je donesena: Nekad s Mirom po gradu, a danas novo poglavlje!

05.09.2021. 18:08:00

Nakon što je Miroslav Škoro dao ostavku na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta za očekivati je bilo da će na desnom političkom spektru doći do novih previranja.

Jedno od njih je i vijest da se Zlatko Hasanbegović i službeno ulazi u Domovinski pokret kojem će pridružiti i svoju stranku ‘Blok za Hrvatsku’.

Hasanbegović je jedan od istaknutijih neformalnih članova Domovinskog pokreta koji je između ostalog odradio dio posla u Škorinoj kampanji za gradonačelnika.

Simboličan, ali važan čin

Osim toga, Hasanbegović je potpredsjednik saborskog kluba Domovinskog pokreta, a ovaj simboličan formalni čin daje do znanja kako itekako ozbiljno shvaća svoju budućnost u toj stranci .

Hasanbegović je ‘Blok za Hrvatsku’ osnovao nakon što je neuspješno pokušao preuzeti stranku “Neovisni za Hrvatsku” koju je osnovao s Brunom Esih.

Raskol koji je promijenio sve

U jednom trenutku došlo je do raskola u stranci kada su Hasanbegović i Esih održali dva različita stranačka sabora u isto vrijeme čime je svako pridobio dio članova na svoju stranu. Ipak, Hasanbegović je stranku napustio i osnovao novu koju će sada izgleda utopiti u Domovinskom pokretu.

Hasanbegović je za Večernji rekao kako ne vidi nikakav raskol u Domovinskom pokretu jer su se kako kaže “povukla dva zastupnika”, a vodstvo pokreta je ostalo isto.

Izvor: dnevno.hr/Foto:Pixell

Izvorni autor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.