HDZ odgovorio Milanoviću: Štetočina s Pantovčaka opet se pjeni

04.02.2022. 17:05:00

HDZ se na službenim stranicama oglasio današnjim izjava predsjednika Zorana Milanovića.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Komšićev fan & miner koji bi volio posvađati Hrvatsku sa Zapadom

Štetočina s Pantovčaka opet se pjeni. Grči mu se lice, dimi mu iz nosa. Vrijeđa koga god stigne i prijeti svijetu i planetu. Ništa nova. Nakon što je izvrijeđao ‘fašističku’ Austriju, Francusku, SAD, Ukrajinu, Mađarsku, NATO, BiH, Europsku uniju, Ujedinjeno Kraljevstvo… danas je na red došla i EPP – European People’s Party. Na meti mu je opet bio i MVEP Gordan Grlić Radman. Budući da Milanovića najviše boli istina, ponovit ćemo što je jučer o njemu konstatirao šef hrvatske diplomacije: ‘Umjesto da gradi mostove, Milanović ih ruši kao kakav partizanski miner. #VladaRH stalno mora ‘peglati’ štetu koju nanosi Hrvatskoj. A to nije nimalo lako. I što se tiče položaja hrvatskog naroda u BiH Milanović bi se trebao sakriti u mišju rupu. Gorljivo je podržavao Željka Komšića i navijao da drugi narod Hrvatima bira političke predstavnike. I sada se mi trudimo popraviti sve što je on sam zakuhao’.”, pišu.

 

Izvor: n1/ Foto: n1

Izvorni autor: N1 Hrvatska

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.