HDZ potvrdio, Kapulica ide na poligraf i gura Grmoju iz politike

03.04.2022. 17:47:00

Prošle nedjelje u TNT-u žestoko su se sukobili Mostov Nikola Grmoja i HDZ-ov Mario Kapulica.

Zastupnik Mosta HDZ-ovca je optužio da je bio gost kontroverznog “Kluba” u Slovenskoj ulici, a Kapulica je sve negirao. Dvojica političara dogovorila su se da će napustiti politiku onaj za kojeg se – na poligrafu – pokaže da je govorio neistinu.

Čitav tjedan pokušavali su s N1 nagovoriti HDZ-ovog i MOST-ovog zastupnika da održe obećanje pa da snime poligrafsko ispitivanje i vide tko je lagao i obmanjivao hrvatsku javnost.

Zastupnik Grmoja poručio je kako se nije on obvezao na testiranje poligrafom nego Kapulica, a iz HDZ-a su za N1 jučer potvrdili kako Kapulica definitivno pristaje na poligraf za N1, no nakon konferencije za medije najavljene za sutra.

N1 televizija stoga je već pokrenula organizaciju poligrafskog testiranja nakon kojeg bi hrvatska politička scena mogla ostati osiromašena za Grmoju ili Kapulicu.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto: Screenshot/N1

Izvorni autor: N1/Priznajem.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.