Hebrang i Hodak odali počast prvom hrvatskom predsjedniku: ‘Čuvati ćemo baštinu ovog velikana’

10.12.2023. 18:40:00

U povodu 24. godišnjice smrti prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana njegovog života i djela se u objavi na Facebooku prisjetio Hrvatski domoljubni zbor “Franjo Tuđman”. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Polaganjem vijenca i paljenjem svijeća na grobu prvog hrvatskog predsjednika, 10. prosinca započelo je osnivanje udruge Hrvatski domoljubni zbor “Franjo Tuđman” čiji je cilj promicanje i očuvanje vrijednosti znanstvenog, političkog i državničkog djela Franje Tuđmana, utemeljitelja samostalne i suverene hrvatske države.



Screenshot Facebook
Poziv inicijativnog odbora

Andrija HebrangLjerka Mintas HodakZvonimir HodakIvan Kujundžić, akademik Josip Pečarić, Antun MatešHrvoje HitrecJakov SedlarŽeljko OlujićJosip JurčevićStjepan Tuđman i brojni drugi članovi udruge, u povodu 24. obljetnice smrti Franje Tuđmana, započeli su niz aktivnosti kojima će nastojati istinski očuvati sve vrijednosti baštinjene od tog velikana suvremene hrvatske povijesti. Inicijativni odbor poziva sve koji to žele da se pridruže i svojim doprinosom omoguće i podrže ostvarivanje ciljeva udruge Hrvatski domoljubni zbor “Franjo Tuđman”.

Izvor: dnevno.hr/Foto:Facebook

Izvorni autor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.