Herman Vukušić: "TOMAŠEVIĆ VRIJEĐA INTELIGENCIJU SVOJIH BIRAČA"

16.06.2021. 20:25:00

Hrvatski branitelj  i naš poznati psihijatar Herman Vukušič putem Facebooka osvrnuo se  na prve poteze novog zagrebačkog gradonačelnika  Tomislava Tomaševića, te njegovog kadroviranja u Zagrebačkom holdingu. 

Objavu  Hermana Vukušića prenocsimo u cijelosti.

"Imenovanja novih članova uprave i nadzornog odbora ZG Holdinga koje su sproveli novi gradonačelnik Grada Zagreba, Tomislav Tomašević, i njegovi zamjenici kao članovi skupštine Holdinga u potpunoj je suprotnosti sa svime onome što je Tomašević obećavao tijekom kampanje, jer su spomenuta imenovanja sprovedena bez javnog natječaja.
Zbog toga su Tomaševića već prozvali i njemu inače skloni mediji i udruge, poput Indexa i GONG-a.
Tomaševićevo objašnjenje da su navedena imenovanja bila potrebna zbog "hitnosti stanja u Holdingu" u isto vrijeme vrijeđa inteligenciju njegovih birača i umanjuje sposobnost njegovih najbližih suradnika.
Jer ako cijelu kampanju tvrdiš da uz sebe imaš tim zamjenika sposoban suočiti se sa gradskim problemima, a onda iza očiju javnosti imenuješ ekipu iz sjene, tu nešto ne štima.....
Štoviše, ako je takva "hića", nisu li se ova imenovanja mogla obaviti u formi vršioca dužnosti do provođenja legalnog i obećanog natječaja?
Najljepše od svega zvuči objašnjenje iz Možemo! kako se tu radilo o "unutrašnjem skautingu", šta god to da značilo.
Znamo samo da kada je to radio Milan Bandić ista ekipa je to zvala "uhljebljivanjem"....."

Izvor: Herman Vukušić - fb/Foto: Herman Vukušić

Izvorni autor: Herman Vukušić

Autor: