HNS ODLUČIO: Finale kupa igra se na Poljudu

02.12.2021. 16:32:00

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku koja bi mogla razveseliti navijače Hajduka

Nakon odigranih četvrtfinalnih utakmica SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku kako će finalni susret biti odigran u Splitu, objavljeno je na službenoj stranici HNS-a.

"Na prijedlog Natjecateljske komisije HNS-a, Izvršni odbor Saveza odlučio je da će finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa biti odigrano na stadionu Poljud u Splitu. Finalna utakmica zakazana je za 26. svibnja 2022.", stoji u priopćenju na službenom mrežnom portalu HNS-a.

Split će biti sedmi različiti domaćin finalne utakmice za "Rabuzinovo Sunce", otkako je 2016. donijeta odluka da o osvajaču ovog trofeja odlučuje samo jedan dvoboj. Domaćini prethodnih šest finala bili su Osijek, Varaždin, Vinkovci, Pula, Šibenik te Velika Gorica.

Za finalni dvoboj u Splitu u konkurenciji su ostali Hajduk, Rijeka, Osijek i Gorica, a polufinalni dvoboji su na rasporedu početkom ožujka 2022.

Izvor: sportske.hr/Foto: fah

Izvorni autor: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.