Hrga na vaganju u hrvatskom dresu, Molina se pravio važan

06.12.2019. 15:52:00

Filipu Hrgoviću vaga u Rijadu pokazala je težinu od 109.5 kg, a njegov protivnik, Amerikanac Eric Molina, težak je 112.5 kg. Borba je na rasporedu u subotu u 18 sati

Hrvatski boksač Filip Hrgović (27) u subotu od cca. 18 sati ide po desetu pobjedu u svojoj profesionalnoj karijeri. 'Na krivoj strani ringa' stajat će američki rutiner, deset godina stariji Eric Molina.

Vrhunac večeri je revanš Anthonyja Joshue sa Andyjem Ruizom Juniorom (22:00), a cijeli će se spektakl (sedam mečeva, uključujući Povetkin vs Hunter) održati u velebnoj Diriyah Areni pored saudijske prijestolnice Rijada.

Diriyah Arena sagrađena je usred pješčanih dina nadomak saudijske metropole Rijada i to u - manje od dva mjeseca. U Rijadu je u petak održano službeno vaganje svih boraca.

Naš Filip Hrgović ima 109.5, a Molina 112.5 kilograma.

Hrgoviću je voditelj morao reći da spusti ruke kad je 'mrcina' dignuo ruke i pokazao mišiće, a Molina je lagano provocirao protežući se i praveći važan pred našim borcem.

- Arapi znaju živjeti, sve je ovdje luksuzno i ekskluzivno, ali moj posao nije ekskluzivan jer moram: prebiti Molinu! - najavio je hrvatski boksač koji u devet dosadašnjih mečeva ima: devet profesionalnih pobjeda od čega sedam nokautom.

Izvor: 24sata/ Foto: Matchroom Boxing

Izvorni autor: Danijel Vukušić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.