HRVATSKA JE NAŠA, A NE VAŠA!

13.05.2022. 18:50:00

Ovo nije protiv nikoga, niti za nekoga, ovo je jedno općenito razmišljanje.
Na znanje državnim dužnosnicima, političkim strankama, građanskim inicijativama, raznim grupacijama, koalicijama i svima skupa!
Neka čuju i neka dobro promisle.
Neka nam VIŠE ne razvlače živce i ne treniraju strpljenje, jer više razvlačiti i trenirati nemaju što.
Doći će do pizdarija, a onda kuda koji, mili moji!!
Dakle, ovako:
Mi smo poslije Tuđmana imali raznoraznih nedoraslih, ne vjerodostojnih i ne karakternih osoba na najvišim državničkim dužnostima, koji su u predizbornoj kampanji govorili jedno, a odmah poslije izbora radili sasvim nešto drugo. Što su si tek mislili, to samo dragi Bog zna….
Od Mesića, Josipovića, Račana, Sanadera, Kosorice, Milanovića, Plenkovića… svi su oni isključivo bili predstavnici manjinaca, četnika, velikosrba, bjelosvjetskih hohštaplera i ništarija...zastupali su uglavnom njihove interese, a nikad nitko od njih nije zastupao i predstavljao nas većinski hrvatski narod, niti bilo koji hrvatski nacionalni interes!
Nitko od njih nije slušao glas istog tog naroda, njegove poruke, krikove, vapaje…. koje su im upućivali putem medija ili na prosvjednim skupovima, skupljanjem potpisa referendumskih inicijativa….već su se koristili represivnim državnim aparatom i raznim smicalicama, kako bi opstruirali volju naroda.
Uz navedeno, svima njima zajedničko je to što su pretežno vodili brigu o svojem osobnom interesu, a ne o općem dobru, te su ulogu obnašanja vlasti poistovjećivali sa riječju VLADATI, a ne riječju SLUŽITI.
Naime, po mojem razmišljanju, obnašati visoku državničku dužnost i biti na vlasti, doslovno odmah ne znači i VLADATI, već upravo suprotno….obnašati vlast znači SLUŽITI!!!
Pljačkaju nas godinama, raseljavaju, vrijeđaju, omalovažavaju, lažu nam u lice, pljuju nas, otimaju i rasprodaju naša bogatstva, nameću razne bolesne ideologije, truju nas, fizički i psihički nas maltretiraju...
E, pa meni je više toga dosta!!!
Ovaj put želim isključivo reći onima koji predstavljaju Hrvatsku i hrvatski većinski narod, onima koji će to činiti u budućnosti, želim one i onog koji će voditi brigu i zaštititi hrvatske nacionalne interese, onog koji će štititi dignitet hrvatske mladosti, hrvatskih branitelja, hrvatskih majki i očeva, hrvatskih radnika, poljoprivrednika, prosvjetnih djelatnika, liječnika, medicinskih sestara i tehničara, policajca i vojnika… općenito hrvatskog većinskog naroda i svih građana Republike Hrvatske, koji cijene, poštuju i doživljavaju Hrvatsku svojim Domom i svojom Domovinom!
Ne zanima me nikakvo bratstvo i jedinstvo, oprosti, amnestije i pomirbe sa onima koji su u Domovinskom ratu okrvavili ruke, koji se ne pridržavaju hrvatskih zakona i pod zakonskih akata, sa onima koji su trebali biti procesuirani i sankcionirani, a potom izbačeni iz Hrvatske!
Ne zanima me nikakvo okretanje u budućnost bez razjašnjavanja prošlosti i uloge onih koji su izvršili agresiju na Republiku Hrvatsku, onih koji su ubijali, klali, granatirali, razarali, palili, silovali…!
Ne želim više uopće razmišljati što je ustvari netko možda mislio ali je drugačije rekao, jer je to kao neka taktika da se ne bi slučajno zamjerio kakvom probisvijetu i vucibatini, lopovu ili zločincu, tu ili vani!
Želim jasnim, hrvatskim riječima ćuti sve onako kako je, onako da tu izrečenu misao i poruku može razumjeti svaki žitelj Lijepe naše.
Život je kratak, nemamo više puno vremena za gubljenje i slušanje demagoških poruka koje će samo političkim elitama ići u korist.
I to je uglavnom to.
Amen i točka.
Ako takvog ne bude, meni je onda svejedno, ako bude ista vražja mater kao i do sada, onda koja je svrha trošenja novaca, vremena i živaca???

 ** Stavovi i mišljenja iznesena u kolumnama i komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta Uredništva Portala Dnevnih Novosti već isključivo mišljenje i stavove njihovih autora**

Izvor: PDN/Foto: Ilustracija

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.