Hrvatska je pljeskom zahvalila svojim junacima koji pomažu

23.03.2020. 21:43:00

Sa svih strana, sa tisuća prozora čuo se pljesak i klicanje za liječnike, medicinske sestre, vojsku, volontere, BBB-ovce i sve koji zadnjih tjedana pomažu cijeloj Hrvatskoj

- Hrvatska, zahvalimo se! Danas u 20:00 izađite na prozore i nagradite pljeskom sve one koji su pomagali, sve one koji se brinu u našim životima, sve one koje ćemo jednog dana TREBATI - stajalo je u pozivu koji se masovno dijelio na društvenim mrežama. 

I zaista, večeras u 20 sati sa svih strana, sa tisuća prozora čuo se pljesak i klicanje za liječnike, medicinske sestre, vojsku, volontere, Bad Blue Boyse i sve koji zadnjih tjedana pomažu cijeloj Hrvatskoj u borbi protiv korona virusa, ali i koji su nesebično pomogli u nedjelju kada je razorni potres pogodio Zagreb.

POGLEDAJTE KAKO ZAGREB PLJEŠĆE: 

Izvor: 24sata/Foto: 24sata/screenshot

Izvorni autor: Merita Arslani

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.