Hrvatska konzervativna stranka i HRAST priključili se Ujedinjenoj desnici u Splitu

30.04.2021. 11:56:00

Dvije važne i snažne političke stranke prepoznale su u Ujedinjenoj desnici ono što je zapravo nasušno potrebno u gradu Splitu. Tako su dio Ujedinjene desnice postale Hrvatska konzervativna stranka i HRAST čime ova politička opcija potvrđuje da je okupila sve istinske državotvorne stranke.

Hrvatska stranka prava, Hrvatski suverenisti, Hrvatska konzervativna stranka i HRAST zajednički izlaze s listom za gradsko vijeće Grada Splita čiji je zajednički kandidat za gradonačelnika Marijo Popović. Uvjereni smo ulasku našeg kandidata u drugi krug što temeljimo na činjenici da u gradu Splitu postoji veliki broj naših simpatizera i ljudi koji zagovaraju čistu politiku bez zakulisnih igara te onih koji žele da naš grad napokon krene u pravom smjeru.

Svjetonazorski stavovi i pogledi Ujedinjene desnice su jasni i nedvojbeni, a temelj našeg programa jest zadržavanje mladih u Splitu stvaranjem temeljnih preduvjeta kao što su kvalitetnija briga o najmlađima, posao i stambeno zbrinjavanje. Kršćanske vrijednosti koje zagovaramo daju nam obvezu i odgovornost da kroz gradsko vijeće provodimo sve što promiče obitelj kao stup društva i njezinu zaštitu kao i brigu o svakom čovjeku bez obzira na stranačku pripadnost i druge kriterije koji su nažalost vrijedili do sada.

Najveća razlika u odnosu na ostale političke stranke i interesne grupacije koje stoje iza njih jest što smo čista obraza i spremni smo svoje znanje, energiju i vrijeme dati za bolji Split, dok s druge strane imamo one koji izbore gledaju isključivo kao podjelu plijena i priliku za ostvarivanje osobnih interesa.

 

Ujedinjena desnica

Izvorni autor: Ujedinjena desnica

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.