Hrvatska nema pravo na kiks! Evo gdje možete gledati današnji nastup Vatrenih

11.11.2021. 08:15:00

Na stadionu Ta‘Qali hrvatski nogometaši bit će apsolutni favoriti, a tu ulogu treba i opravdati

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju čekaju ključni okršaji koji će odlučiti o izravnom putniku na Svjetsko prvenstvo koje se iduće godine održava u Kataru.

Pred Vatrenima su, dakle, još dvije kvalifikacijske utakmice u skupini H. Prva koju igramo danas od 20.45 na Malti te ona zadnja koja nas čeka u nedjelju protiv Rusije na Poljudu.

Na stadionu Ta'Qali hrvatski nogometaši bit će apsolutni favoriti, a tri nova boda ostavit će ih u utrci za izravni plasman na Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

- Znamo da nas dvije pobjede dijele od Svjetskog prvenstva u Kataru, a naše su misli, pritom, usredotočene na Maltu. To je protivnik kojeg maksimalno uvažavamo, ali naravno da smo favoriti u toj utakmici jer smo kvalitetniji u svakom segmentu igre. To, međutim, moramo pokazati na terenu i odigrati dobru i ozbiljnu utakmicu. Moramo biti strpljivi, bitna su samo tri boda, kako do njih doći manje je važno. Dakle, najprije Malta i tek onda možemo početi razmišljati o Rusiji - kazao je izbornik Zlatko Dalić uoči ovog susreta.

Dva kola prije kraja kvalifikacija Hrvatska u skupini H drži drugo mjesto sa 17 bodova, odnosno ima dva manje od vodeće Rusije koja danas (18.00) igra protiv Cipra.

Utakmicu Malta - Hrvatska prenosi Nova TV (20.45)

Izvor: sportske.hr/Foto: fah

Izvorni autor: SN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.