HRVATSKA TUGA !!!

13.04.2021. 09:45:00

Uz našeg branitelja MIŠU HRASTOVA hrvatska mladost je stala a gdje su generali POBJEDNIČKE hrvatske vojske koji i dalje uporno šute ???
Čast izuzecima koji se zbog nepravde i PROGONA hrvatskih branitelja javno oglašavaju ali, što je sa ostalim generalima koji bi MORALI braniteljsku čast zastupati i braniti ???
Jer, da nije bilo srčanih branitelja SPREMNIH za ovu zemlju poginuti ni vi se generalskim činovima ne bi okitili !!!
Svaki branitelj do svoje ČASTI i prisege drži pa se pitam; gdje se i zašto generalska čast i prisega DOMOVINI izgubila kad sve ove godine dozvoljavaju da se po hrvatskim braniteljima nemilosrdno gazi i to sa političkog vrha koji bi moralna vertikala morao biti ali, u ovoj zemlji tog morala ni u tragovima nema !!!
Baš sam tužna i žalosna što su mnogi branitelji i generali (čast izuzecima) uz ovu nakaradnu političku kastu stali i što ovu neprirodnu koaliciju podržavaju iako su i sami svijesni da je samo pitanje vremena kada će se nemiri u zemlji razbuktati !!!
A tada, nikome neće biti dobro jer, opet će se nedužna hrvatska krv proljevati ali, tada, hrvatska krv neće se zbog četnika proljevati već zbog naših izdajnika kojima ništa nije SVETO a to nam svaki dan svojim izjavama i ponašanjima potvrđuju !!!
U ovoj zemlji hrvatske branitelje ni Domovinski rat kao TEMELJ naše samostalnosti nitko ne zastupa ni ne štiti dapaće !!!
Još se zdušno i besramno s političkog vrha po braniteljskoj krvi nemilosrdno pljuva i gazi !!!
Hvala NAŠOJ MLADOSTI što je bar ona uz našeg branitelja stala a na SRAMOTU svih nas ostalih koji smo se u svojoj zemlji u pasivne PROMATRAČE ZLA I PROPASTI PRETVORILI !!!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.