Hrvatska večeras igra svoju drugu utakmicu na SP-u! Hrvatska - SAD gledajte na RTL-u!

15.01.2023. 14:17:00

Ako niste u mogućnosti u to vrijeme biti pokraj malih ekrana, utakmicu možete besplatno pogledati na svojim mobitelima i računalima preko platforme PLAY

Hrvatska se okreće reprezentaciji SAD-a nakon neugodnog poraza protiv Egipta. Amerikanci su trebali na SP-u 2021. pokazati što mogu u sportu koji u Americi poprima sve ozbiljniji pristup i promociju. Štoviše, ulaganja u rukomet su velika, a Amerikanci na OI 2028. žele pokazati da ulaganja nisu bila uzaludna i da mogu ostvariti zapažen rezultat. SAD na prvenstvu nije igrao od 2001., a nastup na prvenstvu 2021. je morao biti odgođen za SAD. No prekjučer protiv Marokanaca Amerikanci su ostvarili svoju prvu pobjedu u povijesti na svjetskim prvenstvima pa Kauboji moraju biti oprezni i pokazati bolju igru jer su SAD pune samopouzdanja nakon pobjede u prvom kolu, piše RTL.hr.

Uvodnu emisiju 'Vrijeme je za rukomet' gledajte večeras od 19:45, a prijenos utakmice Hrvatska - SAD od 20:25 na RTL-u!

Ako niste u mogućnosti u to vrijeme biti pokraj malih ekrana, jednostavno kliknite ovaj link i utakmicu možete besplatno pogledati na svojim mobitelima i računalima preko platforme PLAY.

Ne propustite gledati i ostale današnje utakmice Svjetskog prvenstva:

Njemačka - Srbija u 17:50 na RTL2

Egipat - Maroko u 18 sati na PLAY-u

Danska - Bahrein u 20:30 na PLAY-u

Izvor: RTL.hr/PDN/Foto: Grafika Danas.hr

Izvorni autor: PDN/RTL.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.