"Hrvatska vojska i policija u mjerilu"

04.09.2024. 16:16:00

Predsjednik UDVDR Podružnice Koprivničko- križevačke županije MIRKO HANŽEKOVIĆ u Peterancu je prisustvovao svečanom otvaranju reprezentativne, maketarske izložbe "Hrvatska vojska i policija u mjerilu" a u organizaciji naših prijatelja iz UHBDDR Peteranec.
Izložbu realiziranu uz potporu Općine Peteranec i općinskog načelnika Ivana Derdića koji se uvodno obratio okupljenim gostima te brojnim braniteljima i ratnim zapovjednicima postrojbi, otvorio je ispred Hrvatske zajednice tehničke kulture Hrvoje Nekić.
Na ovoj prekrasnoj izložbi možete razgledati brojne makete naoružanja HV od početka Domovinskog rata pa do naših današnjih hrvatskih zrakoplova Rafale. Uz makete izloženi su i prigodni panoi vezani uz ratne puteve brojnih postrojbi te vojno- redarstvenih operacija hrvatske policije i vojske.
Moderator i voditelj otvaranja izložbe bio je tajnik udruge Damir Munda.
Izložba će biti dostupna za razgledavanje u Galeriji Ivan Sabolić u Peterancu sve do 27. rujna 2024. i ne propustite je posjetiti a ulaz je besplatan.

Izvor: društvene mreže

Izvorni autor: UDVDR RH - Podružnica Koprivničko-križevačke županije/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.