Hrvoje Zekanović: Poruka predsjedniku i njemu sličnima

22.01.2021. 14:46:00

Odlazak predsjednika Milanovića s još jedne komemoracije časnom Domovinskom ratu i njegovim herojima smatramo ne samo sramotnim nego i činom koji do kraja demaskira vladavinu briselskih birokrata koji nisu baš sposobni pokrenuti državu, ali sjajno plivaju u vodama politikantstva.

Važno je napomenuti da ovaj put nije bio usamljen u napuštanju komemoracije jer mu se pridružio načelnik Glavnog stožera OSRH admiral Robert Hranj i većina vojnih zapovjednika. Iako je HOS legalna postrojba s legalnim znakovljem, što bi trebalo poštivati čak i da njegovi pripadnici nisu bili takvi heroji u borbi protiv agresora, Milanović se ponovno okrenuo na peti i zbrisao u Zagreb.

Ne smeta njega evidentna korupcija s kojom se nije obračunao kao premijer, ne smeta ga loša reakcija vojske čiji je vrhovni zapovjednik nakon nedavnog potresa na Banovini, ne smeta ga očito nepostojanje strategije nacionalne sigurnosti.

Njega, nadasve znakovito, smetaju samo stvari o kojima se silno diplomatski raspravlja, pa njegova poznata „sposobnost“ za rješavanje konkretnih problema ne može doći do izražaja, komentirao je Hrvoje Zekanović na facebooku.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:kamenjar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.