HSP: Đapić nije predsjednički kandidat HPS-a ni HOS-a

12.11.2019. 19:20:00

Predsjednik ‘Demokratskog saveza nacionalne obnove ‘ (DESNO), Anto Đapić, je dana 28. rujna 2019. godine u zagrebačkom hotelu ‘Panorama’ objavio i predstavio kandidaturu za mjesto predsjednika Republike Hrvatske.

Tom prilikom je, u dvorani u kojoj je gospodin Đapić objavio kandidaturu, bila izvješena zastava Hrvatskih obrambenih snaga (HOS).

Nakon toga je gospodin Anto Đapić, u svome predsjedničkom obilasku BiH, održao tiskovnu konferenciju u Mostaru, na kojoj je govorio o svome izbornom programu. Također je i na toj tiskovnoj konferenciji, na vidnom mjestu, bila izvješena zastava HOS-a, kao i natpis ‘Hrvatska stranka prava’ (HSP).

Kako ne bi došlo do nesporazuma i kako javnost ne bi bila u zabludi, navodimo kako gospodin Anto Đapić nije predsjednički kandidat ‘Hrvatske stranke prava’ niti su o tome uopće vođeni razgovori.

Također navodimo kako gospodin Anto Đapić nije predsjednički kandidat niti udruge ‘Hrvatskih obrambenih snaga’, osim možda neke koju navedeni predsjednički kandidat eventualno kontrolira.

Ured za odnose s javnošću HSP-a

Izvor: Dragovoljac.com/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.