HSP SDŽ daje potporu HSP-u 1861 u Općini Otok

10.07.2020. 11:08:00

Hrvatska stranka prava Splitsko-dalmatinske županije daje apsolutnu potporu HSP-u 1861 na čelu s nositeljem liste Ivanom Tadićem na izborima za općinsko vijeće Općine Otok koji će se održati u nedjelju 12. srpnja 2020.godine.

 

HSP na području općine Otok ima određeno članstvo i mnogobrojne simpatizere, međutim u ovom trenutku ne postoji formalno ustrojena Podružnica koja bi kao takva izišla na predstojeće izbore.

Pozivamo sve članove i simpatizere HSP-a  koji žive u Otoku da u nedjelju izađu na izbore i svoj glas i povjerenje daju listi HSP-a 1861 te da i na taj način pokažemo pravaško jedinstvo.

 

Pravaši ponovno pokazuju da ne pristaju na ucjene, političku trgovinu i manipulacije od strane bilo koga već kroče hrabro pravaški stoga ne sumnjamo u izuzetno kvalitetan rezultat HSP-a 1861 na nedjeljnim izborima.

 

 

 

HSP SDŽ

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.