HSP: ‘Slučajni’ predsjedniče, uvijek Vam ostaje kumrovečki dernek sa zločinačkim petokrakama

01.05.2020. 14:22:00

Jedan iz generacije mlađih „antifašista“, premijer najlošije vlade od nastanka RH i predsjednik „slučajne „ države, kako je on nazvao, ponovno je pokazao svoje pravo lice. U nečijoj režiji ili možda bez nje, Zoran Milanović ponovno je pokazao svoje osjećaje prema domovini, Domovinskom ratu i žrtvi koja je podnesena za slobodu i nezavisnost, piše u priopćenju HSP-a u kojem izražavaju žestoki prosvjed na ‘besramne izjave Zorana Milanovića’ danas u  Okučanima na obilježavanju 25. obljetnice  Bljeska.

Prilikom obilježavanja 25-te obljetnice vojno-redarstvene akcije Bljesak drznuo se opet u negativnom kontekstu spomenuti pozdrav ZA DOM SPREMNI pod kojim su mnogi položili svoje živote da bi on i njemu slični likovi mogli uživati blagodati koje imaju. Ovoga puta se nije usudio spomenuti časne postrojbe HOS-a jer je nakon nedavne izjave shvatio da uz HOS stoje svi oni koji istinski vole svoju domovinu.

Zorane Milanoviću, danas ste izjavili da više nikada nećete sudjelovati na obilježavanju određene obljetnice ukoliko se na tom mjestu pojavi obilježje ZA DOM SPREMNI.
Uistinu se radujemo Vašoj izjavi te se nadamo da ćete se držati toga što ste rekli jer to bi bio Vaš najveći doprinos obilježavanju svih obljetnica vezanih uz Domovinski rat.

Druže Milanoviću, uvijek imate Kumrovec gdje se sa simbolima zločinačkog režima, u kojem prednjače petokrake, okupljaju sljedbenici i obožavatelji jednog od najvećih zločinaca u povijesti čovječanstva, Vašeg političkog uzora, diktatora Josipa Broza Tita. Tamo nećete imati problema s pozdravom ZA DOM SPREMNI jer Vaši drugovi su bili na suprotnoj strani i nikada nisu željeli slobodnu, samostalnu i nezavisnu Republiku Hrvatsku.

Slučajni predsjedniče, s obzirom na Vaše ratno dezerterstvo i Vaš osvjedočeni svjetonazor te znajući tko su Vaši politički uzori, mecene i društvo koje Vas okružuje ništa drugo nismo niti mogli očekivati, stoji u priopćenju Povjerenstva za branitelje HSP-a.

Izvor: Kamenjar.com/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.