HSP Split: Gradonačelniče Opara i savjetniče Budiša, recite građanima istinu o projektu Dračevac!

16.04.2020. 18:55:00

Ponukani člankom koji je izašao na stranicama Slobodne Dalmacije u kojemu gradska vlast po drugi puta priznaje kako se zamišljeni projekt Tehnološkog parka Dračeva ipak neće realizirati u njihovom mandatu dužni smo reagirati.

U nekoliko navrata upozoravali smo na derutno, opustošeno i devastirano stanje bivše vojarne Dračevac. Nakon posljednje naše dobronamjerne primjedbe kako stvari ne idu u smjeru koji je gradska vlast obećala s njihove smo strane bili vrlo nekorektno prozvani od strane gradonačelnikova savjetnika Krešimira Budiše, pritom čak vrijeđajući naše intelektualne kapacitete. Međutim, kao mnogo puta do sada i na primjeru bivše vojarne Dračevac u kojoj je zamišljen Tehnološki park pokazalo se da smo bili u pravu. S obzirom na znanje i sposobnosti aktualne gradske vlasti izuzetan uspjeh će biti ukoliko se barem krene s projektom izgradnje pristupnih cesta odnosno infrastrukture potrebne za  realizaciju ovog važnog projekta.

Žalosti nas  što gradonačelnik i njegovi suradnici ne žele ničiju pomoć, već svakoga tko nije iz njima bliskog kruga gledaju kao neprijatelja.

Također bismo zamolili gospodina Budišu da nas u skladu sa svojim dobrim starim običajima demantira ukoliko nismo u pravu.

Gradonačelniče, Split je glavni!

 

HSP SPLIT

Izvorni autor: HSP Split

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.