HSP SPLIT Očekujemo od državnih institucija procesuiranje Dežulovića!

03.11.2021. 14:08:00

U državi kakva je trebala biti Dežulović nikada više ne bi objavio niti jedan članak!

Veleugledni novinar, pisac, kolumnist i mrzitelj svega hrvatskoga Boris Dežulović po tko zna koji put uvrijedio je, omalovažio i marginalizirao jedan od simbola naše domovine, što samo po sebi predstavlja napad na temelje države.

Sramotno i primitivno ponašanje Dežulovića odraz je stanja koje godinama vlada medijima u Republici Hrvatskoj, a navedeni je samo jedan od proizvoda takve antihrvatske propagande.

Blatiti vlastitu državu i pri tome biti jako dobro plaćen za to, zanat je kojim se bave mnogi u našoj domovini.

Grad Heroj Vukovar jedan je od najznačajnijih simbola Domovinskog rata, naše države i cjelokupne borbe za neovisnost i samostalnost hrvatskog naroda i države. Minimum kojega Vukovar zaslužuje čak i od onih kojima je žao što nije u srpskim rukama jest da ga poštuju odnosno da ga barem nikada ne spominju.

Boris Dežulović, kojemu su novac i mržanja prema Hrvatskoj jedino čime se vodi, u državi kakvu su mnogi sinovi i kćeri sanjali i dali živote za nju ne bi mogao napisati niti rečenicu u javnim medijima.

Nažalost Dežulović i njegova jugoslavenska klika imaju itekako značajan prostor u medijima čime žele nametnuti svoje vrijednosti kojima bi obezvrijedili istinske domoljubne i kršćanske vrijednosti koje su zapravo u temeljima naše države.

Drznuti se ovakvim rječnikom spominjati grad koji je podnio najveću žrtvu i čiji su građani prošli najveću patnju u Domovinskom ratu predstavlja napad na samu državu stoga vjerujemo da će institucije Republike Hrvatske ovaj put reagirati jer ovakvo ponašanje prešlo je svaku mjeru čak i njihove „novinarske slobode“. Time će pokazati da štite interes Republike Hrvatske kao i svih njegovih simbola i vrijednosti.

Što se nas tiče, druže Dežuloviću, granice su ti otvorene, a posebno ona prema kojoj te srce vuče.

Ne sumnjamo da ćeš tamo uživati u koncertima svojih kolega i prijatelja.

 

Marijo Popović

HSP Split

Izvorni autor: Marijo Popović/HSP Split/Foto:screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.