HSP Split: Osuđujemo fizički napad na Andru Krstulovića Oparu!

11.07.2020. 10:50:00

Politička nesposobnost Opare nije opravdanje za fizičko nasilje nad njim!

Hrvatska stranka prava se kroz svoje političko djelovanje zalaže za poštivanje ljudskih prava i sloboda sukladno Ustavu RH. Činjenica da će Andro Krstulović Opara ostati upisan velikim slovima kao  najnesposobniji gradonačelnik Splita koji je Grad doveo do ruba propasti i koji nije napravio niti jedan značajan projekt u Splitu ne daje nikome za pravo upotrebe fizičke sile nad njim.  Znamo da je veliki dio naših sugrađana razočaran u političko djelovanje gradonačelnika Opare koji u tri godine svojeg mandata nije napravio apsolutno ništa, međutim jedini ispravan način kako bismo ga se riješili u političkom smislu jest izlazak na lokalne izbore u svibnju iduće godine. Hrvatska stranka prava kritizirala je, ali i nudila pomoć gradonačelniku Opari, međutim on na sve one koji nisu u potpunosti „njegovi“ gleda kao neprijatelje i osobe s kojima ne želi niti razgovarati.

Unatoč tome što smatramo da je desetljećima unazadio Grad Split ovim putem osuđujemo fizički napad na Andru Krstulovića Oparu kao što ćemo osuditi i svaki drugi oblik nasilničkog ponašanja i ugrožavanja temeljnih ljudskih prava i sloboda.

HSP Split

Izvorni autor: HSP Split

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.