Htjela otvoriti prozor, a upalila motor auta: Ozlijeđeno i dijete

16.09.2019. 12:05:00

Automobil je udario u prometni znak i parkirano vozilo Hyundai, pulske registarske oznake, koje je na mjestu rezerviranom za osobe s invaliditetom nepropisno parkirao 51-godišnjak

Nesvakidašnja prometna nesreća dogodila se u nedjelju oko  15.20 sati u Puli u ulici Castropola, kod Pizzerije Jupiter. Automobil je pao s parkirališta na cestu i to s visine od oko 2 metra. Policija je danas otkrila uzrok pada. 

Vozačica je, naime, okrenula ključ kako bi dala kontakt i spustila staklo na vratima, no zabunom je upalila motor vozila, nakon čega je Renault, koji se nalazio u prvom stupnju prijenosa, krenuo unaprijed i pao preko zida.

Automobil je udario u prometni znak i parkirano vozilo Hyundai, pulske registarske oznake, koje je na mjestu rezerviranom za osobe s invaliditetom nepropisno parkirao 51-godišnjak.

Lakše su ozlijeđeni 31-godišnjakinja i dijete. Naime, žena je kada se odmaknula od vozila, pala na dijete koje se nalazilo pored Renaulta. 

Izvor: 24sata/ Foto: Diana Maric/24sata

Izvorni autor: Ivan Grgat, Diana Marić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.