Igrač Dinama oduševio tribine: Nakon što je redar pokušao izbaciti dječaka s terena, on mu ga je preoteo

28.04.2024. 09:24:00

OVO ĆE PAMTITI CIJELI ŽIVOT

Nakon minimalne Dinamove pobjede u Varaždinu s 1:0  kojom je zagrebački klub preuzeo vodstvo na tablici potezom koji je oduševio tribine Stefan Ristovski je potvrdio status jednog od miljenika navijača. 

Bad Blue Boysi su izviždali redara koji je izbacio dječaka koji je utrčao na travnjak.

Nikome se nije svidjela takva scena jer za njom uopće nije bilo potrebe, a najmanje Stefanu Ristovskom koji je doslovno iz redarovih ruku oteo dječaka i uzeo ga u svoje.

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. Poveo je dječaka do tribine s Boysima, s kojima su igrači slavili pobjedu. 

Burno u loži

A izazvalo je, pišu 24 sata, sve i žustru raspravu na tribinama jer je imao što za poručiti Sanjin Španović, predstojnik ureda predsjednika Dinama u VIP loži, a na takvu mu reakciju nije ostao dužan direktor varaždinskog prvoligaša Toni Dalić koji je odmah krenuo u raspravu i objasnio mu da je, što je točno, zaštitar samo radio svoj posao.

Radilo se tu o djetetu, ali da se ta utrčavanja događaju na svakoj utakmici, moglo bi biti i problema...

Nakon toga su se i ostali igrači Dinama družili s dječakom koji će to sigurno dugo pamtiti. Kad je proslava završila, dječak je dobio dres Maximea Bernauera.

Izvor: Direktno.hr

Izvorni autor: dm/Foto: snimka zaslona/facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.