INTERNET MREŽE GORE: Tomislav Karamarko iza kulisa upravo stvara novu političku stranku “Za domovinu!” ?

04.03.2024. 14:04:00

Društvene mreže su ponovno postale poprište uzbuđenja i spekulacija, ovaj put zbog širenja slike koja sugerira dolazak nove političke stranke pod potencijalnim nazivom “Za Domovinu!”. Ova slika, koja prikazuje potencijalni logotip stranke, pojavila se na stotinama adresa koristeći sofisticirane programe za filtriranje, ostavljajući mnoge građane u znatiželji, piše Priznajem.hr.

Danas je veliki broj građana dijelilo sliku logotipa stranke s dodatkom natpisa “Još 72 sata”, što sugerira da se nešto veliko sprema i da će se otkriti uskoro. Dok se šire glasine i nagađanja, među internet članovima se govori da bi potencijalna stranka mogla biti povezana s podržavateljima bivšeg političara Tomislava Karamarka. Ipak, ostaje nejasno hoće li Karamarko osobno voditi stranku ili će samo dati svoj politički blagoslov njezinom nastanku.

Sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama, mnogi vodeći članovi drugih političkih stranaka izražavaju potporu novom projektu, sugerirajući da bi ugledni političari mogli preći u ovu novu stranku ako zaista bude povezana s Tomislavom Karamarkom.

Pitanje koje se sada postavlja je kako će ova nova inicijativa utjecati na vladajuću stranku HDZ. Dok se glasine šire, ostaje vidjeti hoće li HDZ biti zabrinut zbog potencijalne konkurencije ili će se odlučiti na neki drugi način odgovoriti na novu političku dinamiku.

Jedno je sigurno – “Za Domovinu!” očito dolazi, a građani s nestrpljenjem očekuju da saznaju više o ovoj značajnoj političkoj novotvorbi koja se čini da će imati značajan utjecaj na politički pejzaž zemlje.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:priznajem.hr

Izvorni autor: PDN/Priznajem.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.