Invalid Domovinskog rata Pavo Jazvić novinaru: Gdje ste ti i tvoji bili dok je grmilo? Sram te može biti!

03.04.2020. 18:04:00

Evo ih opet po braniteljima. Naša populacija je stalno na tapeti mnogih, a posebno onih kojima smeta sve što je Hrvatsko. Od samog završetka rata pljuju po nama. Malo smo povlastičari, malo smo neradnici. Posebno me uvrijedio upit  novinara NOVE TV ministru Medvjedu: “ Gdje su branitelji u ovoj kriznoj situaciji?

Branitelji su se stavili na raspolaganje stožerima CZ. Mnogi od nas djeluju i bez uključivanja u CZ na način da opskrbe starije građane sa potrebitim. Sad ovaj opet drvlje i kamenje po nama.

“Novinaru gdje ste ti i tvoji bili dok je grmilo?”

Ne znam koje si godine rođen niti me to zanima, imaš li nekog starijeg u obitelji i bližoj rodbini? Jel ti tko bio u Domovinskom ratu? Imaš li ti u svojoj obitelji ili bližoj rodbini težeg invalida DR ili ne daj bože poginolog branitelja?

Tebi i sličnima nisu bitne žrtve nas koji smo mladost svoju dali za lijepu našu u kojoj ti sad uživaš. Vidiš novinaru, mi smo mladi stradali, ja sa 24 svoje godine, brat poginuo sa 23 godine. Mnogi iz naših generacija stradali su ne svojom krivnjom. Stradali smo kako bi takvi kao ti sad pljuvali po svemu što je Hrvatsko.

Sad si se našao komentirati zašto Plenković nije prozvao nas branitelje. Branitelji za razliku od tebe i tebi sličnih uvijek su bili i uvijek će biti uz svoj Hrvatski narod.

Sram te može biti!

Pavo Jazvić, hrvatski vojni invalid Domovinskog rata

Izvor: muralist.hr/Foto : Pavao Jazvić

Izvorni autor: Rajko Tomanić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.