IPAK SE UVODE? Plenković je zvao Stožer na hitan sastanak: Uvest će nam covid potvrde za trgovine?!

26.10.2021. 10:58:00

Brojke zaraženih u Hrvatskoj rastu, epidemija ponovno bukti.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, u protekla 24 sata zabilježeno je 680 novih slučajeva, dok je u ponedjeljak prije sedam dana bilo 319. Prije dva tjedna bilo je 170 oboljelih. Testirano je 2789 osoba, što daje udio pozitivnih od 24,3 posto.

A jučer, iako je bila nedjelja, zabilježena su 2293 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2. Ukupan broj aktivnih slučajeva dosegao je 17.841, a na bolničkom liječenju je 1091 pacijent. Na respiratoru je 131 osoba, dok je preminulo njih 28.

Moguće proširenje primjene covid-potvrda

Zbog loše epidemiološke situacije, danas prijepodne u Banskim dvorima članovi Nacionalnog stožera sastat će se s premijerom Andrejem Plenkovićem, javlja N1.

Neslužbeno se doznaje da će razgovarati o provođenju postojećih mjera, ali i mogućoj proširenoj primjeni covid-potvrda, kako bi se potaknulo građane da se odazovu pozivu i cijepe se.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:N1

Izvorni autor: Priznajem.hr/Jutarnji list

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.