Istina o Istanbulskoj: Zajedno možemo mnogo!

07.06.2020. 10:30:00

Poštovani, mnoge hrvatske stranke (Hrvatski suverenisti, Hrast, Hrvatska konzervativna stranka, Blok za Hrvatsku itd.), istaknuti pojedinci i pokreti – između ostalih naša građanska inicijativa „Istina o Istanbulskoj“ kao dio platforme Hrvatskih suverenista – udružili su se s Domovinskim pokretom Miroslava Škore povodom nadolazećih parlamentarnih izbora, spremni da se međusobno podupremo i ZAJEDNO borimo za SUVERENU Hrvatsku.

Vjerujemo da bismo mogli ostvariti odličan izborni rezultat i da dolazi vrijeme dugoočekivanih promjena u Hrvatskoj!

Pozivamo Vas da se uključite i budete dio tog zajedništva – kao simpatizer i volonter u predstojećim predizbornim aktivnostima, kao promatrač na izborima… Zajedno možemo mnogo!

Kako biste mogli dobivati informacije o aktivnostima i uključiti se u svojoj sredini molimo Vas da se (što prije) prijavite na obrascu na ovom linku: http://bit.ly/Domovinski- pokret-volontiranje. Na istom linku nalazi se video poruka dr.sc. Miroslava Škore.

Srdačan pozdrav,

Kristina Pavlović, prof.

predsjednica udruge Glas roditelja za djecu – GROZD i koordinatorica građanske inicijative Istina o Istanbulskoj

Izvorni autor: prof. Kristina Pavlović,predsjednica udruge Glas roditelja za djecu – GROZD i koordinatorica građanske inicijative Istina o Istanbulskoj

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.