ISTRA - GORICA 2:1 Gorica već u šestoj minuti povela u Puli, ali je u drugom poluvremenu izgubila sve

28.01.2022. 20:32:00

U prvoj utakmici nastavka sezone HT Prve lige Istra 1961 je na svom terenu preokretom svladala Goricu sa 2:1 (0:1) u dvoboju 21. kola

Goste je u vodstvo doveo Jovičić (6), no u nastavku su Perković (59) i Beljo (74) kreirali preokret.

Do vodstva je Gorica stigla uz priličnu dozu sreće, Lovrić je iz kornera pucao izravno po golu, jedan od domaćih igrača je promašio loptu koja je pogodila vratnicu, a na odbijanac je najbrže reagirao kapetan Jovičić i svladao Jurića.

Domaći je sastav do poravnanja također stigao nakon udarca iz kuta kada je u skoku na drugoj vratnici najviši bio Perković, a do pobjede je domaći sastav stigao nakon sjajne akcije u kojoj je glavnu ulogu imao Mišković. On je petom lucidno proigrao strijelca Belju koji je potom preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora zatresao mrežu.

Ovom pobjedom Istra 1961 je skočila na osmo mjesto na ljestvici sa 21 bodom, jednim manje od sedmog Šibenika, a dva više od devetog Slavena Belupa, dok je Gorica ostala peta sa 29 bodova, šest manje od četvrtog Hajduka, a pet više od šeste Lokomotive.

Na vrhu su Dinamo, Rijeka i Osijek sa po 40 bodova, dok je na dnu Hrvatski dragovoljac sa samo sedam bodova.

Izvor: tportal.hr/Foto: PIXSELL

Izvorni autor: Danijel Starešinčić / Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.