Ivanka Bušljeta: DRAGI MOJI BRANITELJI !!!

01.05.2021. 10:53:00

Vašom ZASLUGOM svoju DOMOVINU imamo za koju ste krvarili kako bi svi mi u SLOBODI svoje zemlje živjeli !!!
Za ovu našu Ljepoticu vi ste svoju krv, znoj i suze proljevali i svoje dijelove tijela po bojištima ostavljali !!!
Vašom ZASLUGOM hrvatski zrak udišemo i u svojoj zemlji vašom krvlju natopljenom živimo !!!
Još kad bi hrvatsku vlast u pravom smislu te riječi imali po cijeloj zemlji hrvatske zastave bi se vijorile a sve općine i gradovi svom narodu bi fešte u skladu sa POBJEDOM priredili jer, hrvatski narod SVEČANO obilježavanje takvih Obljetnica zaslužuje !!!
Međutim, mi imamo vlast koja samo u nazivu hrvatski predznak ima a sve ostalo vodi u ograničavanje pa i u skore zabrane obilježavanja naših povijesnih POBJEDA !!!
Pa tako, Ministarstvo hrvatskih branitelja na zahtijev Udruga odbilo je financiranje troškova povodom pogibije 12 hrvatskih redarstvenika a tu odbijenicu osobno je premijer Plenković potpisao međutim, nisu se odrekli pokroviteljstva kako bi u Borovu ipak bili viđeni a to je nedopustivo i za svaku osudu !!!
Iz istog razloga Ministarstvo hrvatskih branitelja odbija financirati braniteljske udruge i dolazak naših branitelja u Okučane kako bi veličanstvene POBJEDE naših branitelja na minimum sveli a sve vodi k tome, da se takva obilježavanja u dogledno vrijeme i zabrane kako "osjećaje" agresora ne bi vrijeđali !!!
Jer, agresori zbog PORAZA tuguju pa im naši izdajnici moraju ugoditi i tugu ublažiti kako bi i dalje na vlasti bili i ostali !!!
Dragi moji branitelji, bez obzira na gore navedeno i njihova podmukla ograničavanja i razne zabrane vadeći se na koronu i slične gluposti neće im proći jer, hrvatski branitelji nisu se ni krvoločnih četnika bojali pa da će se naših izdajnika na vlasti bojati !!!
I za kraj, svima vama koji ste svoju krv, znoj i suze za ovu našu Ljepoticu proljevali VAŠ DAN POBJEDE od ❤ vam
čestitam
!!!
A svi naši poginuli, umrli i nestali hrvatski branitelji u miru Božjem počivali ????????????

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: schreenshot

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.