Ivanka Bušljeta; Generale Lučiću !!! Upravo vaše burno reagiranje povodom naslovnice Hrvatskog tjednika povrijedilo je sve čestite hrvatske branitelje !!!

29.08.2020. 19:38:00

Generale Lučiću !!!
Upravo vaše burno reagiranje povodom naslovnice Hrvatskog tjednika povrijedilo je sve čestite hrvatske branitelje !!!
Ta naslovnica kao takva ni meni ne sviđa međutim, to je naša gorka stvarnost koju svakodnevno proživljavamo !!!
Svoj glas ispred Generalskog zbora ste podigli navodeći kako ova karikatura vrijeđa Hrvatsku Vladu i sve hrvatske branitelje što nije točno niti se ja sa vašom izjavom slažem !!!
Kako vas nije SRAM po tom pitanju tiskovnu sazvati a da niti jednom riječju izdajnički rad te iste Vlade niste osudili kao ni to koaliranje sa agresorskim partnerima koji ni danas našu Hrvatsku kao Samostalnu Državu ne priznaju !!!
Ti vladini partneri pa i sam premijer kojeg tako žestoko branite svakodnevno nas hrvatske branitelje i svekoliki domoljubni hrvatski narod ponižavaju i vrijeđaju a to vam očigledno ne smeta kad svoj glas zbog tih uvreda ne podižete !!!
Koliko me pamćenje služi još niti jednom do sada niste tako po pitanju Pupovčevih Novosti reagirali a koji po svima nama i po svemu hrvatskom redovno pljuvaju a ta ista Vlada taj Pupovčev bilten financira !!!
Kad su pred par godina povodom obilježavanja Oluje pisali; Lepa sela lepo gore ni tada se niste oglasili !!!
ZAŠTO I ČEMU VAŠA ŠUTNJA SLUŽI ???
Sve vlade do sada ciljano i smišljeno zemlju na BRANITELJSKOJ KRVI STVORENU uništavaju ali, od vašeg Zbora ni glasa zašto ???
Preko tri tisuće hrvatskih branitelja na sebe je ruku podiglo zbog silnih vrijeđanja i nepravdi kroz koje su svakodnevno prolazili i prolaze a što ste vi kao generali HV poduzeli da to tako ne bude i da branitelji u svojoj zemlji za
ZA KOJU SU KRVARILI
BUDU CIJENJENI I DA PRISTOJNO ŽIVE ??
Kako možete podržavati Vladu na čijem čelu se anemični dezerter nalazi a još k tome sve kontra hrvatskog naroda i kontra interesa ove zemlje radi ???
Vi, kao generali HV morali bi znati ili ste "zaboravili" da su hrvatski branitelji pod vašom zapovijedi ginuli, krvarili ali i POBJEDE SLAVILI !!!
Da nije bilo srčanih hrvatskih branitelja vi generalskim činovima ne bi bili nagrađeni ali, i to ste "zaboravili" !!!
A što se tiče ministra Medveda moram reći, njemu nitko njegove ratne zasluge ne može negirati niti osporiti međutim, on se sam u ovu nezavidnu situaciju doveo i svoj ugled koji je imao srozao !!!
Niti on niti Vlada NEMAJU PRAVO nikome se u naše ime ispričavati a pogotovo NE ubojicama naših hrvatskih branitelja i civila a koje su četnici mučki poubijali !!!
Svi oni u Vladi pa tako i ministar Medved morali bi znati da ih mi za ovaj cirkus kojeg samovoljno u "naše" ime izvode NISMO OVLASTILI !!!

Izvor: Ujedinjeni hrvatski branitelji/Foto: fah

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.