Ivanka Bušljeta: MILANOVIĆU SRAMI SE !!!

22.01.2021. 16:19:00

Hrvatska braniteljica i majka poginulog hrvatskog branitelja Ivanka Bušljeta prokomentirala je na svojem facebook profilu današnji postupak predsjednika RH-a Zorana Milanovića  koji je napustio svečano   obilježavanje 28. obljetnice VRO "Maslenica" u Zadru.
Njenu objavu prenosimo u cijelosti:
"HOS je naš PONOS i PRAVAŠKO dijete koje nitko nema pravo osporavati ni vrijeđati a još manje anemični i slučajni predsjednici koji su u vremenu i prostoru izgubljeni i koji nisu dostojni na tim bitnim funkcijama biti !!!
Da vam nije bilo hrvatskih redarestvenika, HOS-ovaca i općenito hrvatskih branitelja za vas se ne bi ni znalo da postojite a sada ste uz osobno osiguranje povodom obilježavanja VRO Maslenica "hrabri" čestite branitelje kao i grobove naših poginulih, umrlih i nestalih hrvatskih branitelja vrijeđati !!!
Vi ste SRAMOTA hrvatskog naroda i ove NAŠE LJEPOTICE na braniteljskoj krvi stvorene a ne "elita" za koju se smatrate !!!
Dragi moji branitelji vrijeme je da se udružimo i da naše ZAJEDNIŠTVO ovim "novonormalnim" likovima pokažemo kako bi shvatili KOGA vrijeđaju i slobodno MOGU REĆI U ČIJE SVETINJE DIRAJU !!!"

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: fah

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor: