Ivanka Bušljeta: NAŠA ZEMLJA JE OKUPIRANA !!!

22.02.2021. 11:07:00

Naša zemlja i to u "miru" po malo ali sigurno u Veliku Srbiju se pretvara !!!
Da, dobro ste pročitali !!!
Već godinama dozvoljavamo da u svojoj zemlji budemo potlačeni s toga, ne čudi, da se po nekim Matičnim uredima izdavaju dokumenti u kojima se navodi mjesto rođenja Vukovar a Država Srbija !!!
To nije slučajno niti se potkrala greška već se to ciljano i smišljeno radi !!!
Da se kojim slučajem meni to dogodilo bilo bi gadno jer, za ovu zemlju pet godina smo krvarili kako bi svoju Državu imali da bi tamo neke službenice ime naše Države samovoljno na službenom dokumentu mijenjale !!!
Za sada, već su dva takva slučaja u javnost dospjela što ne znači da i po drugim gradovima toga nema samo ljudi šute jer se boje u svojoj zemlji o tome progovoriti !!!
Gospodo u Vladi jel vi znate tko vam po državnim i javnim ustanovama radi ???
Ma naravno da znate samo ne hajete jer vas za hrvatski narod ni hrvatsku Državu nije briga već ste na te funkcije postavljeni kako bi sve hrvatske vrijednosti uništili pa i Hrvatsku Državu kojoj ste na čelu !!!
Ništa u životu nije slučajno pa tako ni vi niste slučajno na izborima "pobijedili" već ste na te funkcije iz više razloga postavljeni !!!
Po vašem načinu rada i odabiru partnera jasno se vidi i osjeti kako domaću zadaću za neke druge interese odrađujete zato se u ovoj zemlji mnogima sve i svašta dozvoljava osim; Hrvat i domoljub biti !!!
A to, što vi za dobro odrađene poslove za uzvrat dobivate za sada, samo vi znate !!!
Do sada, nigdje nisam pročitala niti na vijestima bilo kojih TV medija čula da ste se vi po tom pitanju oglasili, službenicama pod hitno otkaz uručili uz napomenu; kako se nikada više u državne i javne službe RH nesmiju zaposliti !!!
Ako su navodi na službenom dokumentu istiniti objavite imena i prezimena tih službenica koje su se o hrvatski Zakon ogriješile ako nije demantirajte !!!
Čemu i zašto šutnja po tom pitanju vlada ???
Rodni list koji kruži internetom ne želim kao prilog tekstu objaviti ali me ISTINA zanima !!!
I nadam se, da će netko iz Vlade naći za shodno a i vremena da hrvatsku javnost o tome obavijesti što znači; da navode sa službenog dokumenta koji kruži internetom potvrde ili demantiraju !!!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.